Sfeervol Muzikaal Bootwateren op Ameland (video’s)

Altijd gezellig, zo’n boottochtje naar Ameland. Met twaalfhonderd man op de boot. Na een eertje varen vervolgens met de speciale bus voor muzikanten en zangers v
an bootwateren naar het centrum van Hollum waar het festival plaatsvindt.

Het eerste optreden valt een beetje in het water. Op het moment dat wij op podium vijf staan begint het te regenen. Niet hard, maar voldoende om erg nat te worden. gelukkig klaart het weer daarna volop op. De zon gaat uitbun
dig schijnen.

En dat doen wij ook. Wij geven gedurende de dag vier prachtige
optredens. En we genieten van de vele muzikale koren en orkesten, in totaal zon zestig, die voor Bootwateren naar Hollum zijn gekomen.

Het vertrek van Ameland is mede dankzij een vreselijk attente ober voorspoediger verlopen dan we aanvankelijk dachten. Peter wijst ons op een opstapplaats direct in de buurt van ons laatste optreden. Slechts op honderd meter afstand. En de bus is ook nog eens voor rolstoelers aangepast.