Aan Lager Wal in duizendvoud: Nieuwe flyer

Onlangs introduceerden we onze nieuwe visitekaartjes. Zojuist is onze nieuwe flyer gearriveerd. Ontworpen door ons bemanningslid Paul Achterberg. De afbeelding met het blok (in gewone mensentaal een katrol) is van de hand van Thom Coehoorn (Tom@thomasvaer.frl) uit Sneek die de foto ter beschikking stelde.

Een probleempje was nog wel even om een aardige foto op de flyer te krijgen. Vice-voorzitter Ekke van der Hoek bedacht dat er tijdens ons optreden bij de bijeenkomst van Shanty Nederland in It Maskelyn een filmpje was gemaakt door secretaris Klaas Dijkhuis van de afdeling Noord. En daar kon een bruikbaar plaatje vanaf worden gehaald.

Gezien eerdere goede ervaringen met Reclameland in het Groninger Westerbroek hebben we er duizend besteld  om onder andere tijdens optredens uit te delen.