Aan Lager Wal verovert podium bij IJmuider Raddraaiers

Aan Lager Wal was zondag 24 juni op uitnodiging van het IJmuider Zeemanskoor de Raddraaiers in IJmuiden. Het podium stond opgesteld bij Grand café Kruiten tijdens het tweedaagse festival Perron aan Zee. En we waren er niet

alleen, want er was een grote toeloop aan bezoekers dat naar de Raddraaiers, piratenkoor De Smokkelaars van de Skâns ui Anjum en uiteraard Aan lager Wal kwam luisteren.

Ook deze keer werkte het weer bijzonder goed mee. Echt festivalweek, zogezegd. Geen regen en ook geen het zon, want dan ligt iedereen aan het strand. Maar zoals je zou kunnen verwachten zo dicht bij de Noordzee woei het flink, waar onze prachtige roll-up banner het maar moeilijk mee had, want dat is bij harde wind net een stormzeiltje.

Gelukkig was er voldoende om warm bij te blijven. Dat gold niet alleen voor de alcoholica maar ook voor de inwendige mens die zeker niet werd vergeten. De saté en de hamburgers vlogen nog net niet letterlijk over de toonbank. De mensen achter de balie hadden een vermoeiende dag.                                                                                                                                           © Foto’s:  Hieke Achterberg