Mooi optreden Aan LagerWal tijdens Lokaal Vocaal

Aan Lager Wal gaf in twee etappes tijdens Lokaal Vocaal in de Prinsentuin in Leeuwarden weer een verzorgd optreden. Zowel in de Koepel als even later op het Groenewegpodium was het talrijk aanwezige publiek enthousiast over weet ten gehoren werd gebracht.

De weergoden lieten zich deze editie van het Korenfestival van hun beste kant zien. Zij hadden een groot blik festivalweer opengetrokken. Dat lokte duizenden mensen naar de Prinsentuin.

                                                                                                                                                                 © Foto’s: Hieke Achterberg 

De opening van het festival werd verzorgd door Takostu uit Stiens. Zij gaven een wervelende show die veel waardering oogstte. Op 30 juli 2017 nam Takostu deel aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade op het onderdeel Marsparade. Takostu werd kampioen op de Marsparade World Division.