Optreden bij De smokkelaars van de Skâns

Piratenkoor de Smokkelaars van de Skâns uit Oostmahorn vierde zaterdag 13 mei haar jubileum omdat zij 12,5 jaar geleden werden opgericht. Dat moest natuurlijk met een feestje gepaard gaan. Aan Lager Wal was er bij, samen met nog vijf andere koren om het feest luister bij te zetten.

Voor de koren waren drie vaste podia en een, hoe kan het ook anders, drijvend piratenvlot. De koren Aan Lager Wal verzorgde op elk van de drie vaste podia een optreden, waarbij een selectie uit de ruim honderd nummers van het repertoire ten gehore werd gebracht.

Het korenfestival dreigde aanvankelijk in het water te vallen door de enorme regenbui. De weergoden hadden het evenwel goed met de koren voor. Precies toen de optredens van start gingen werd het droog en dat bleef het gelukkig de hele middag.

 

 

 

                                                                                                                                                Foto: Hieke Achterberg