Opvarenden Prins Willem Alexander genieten van optreden

De de deelnemers aan boord tijdens de bootvakantie van de Prins Willem Alexander hebben genoten van het optreden van Shantykoor Aan lager Wal uit Hurdegaryp. Even na acht uur klonk het beginnummer aan boord van de vakantieboot die aan de Sneekertrekweg in Leeuwarden lag afgemeerd.

Dat het optreden door de gasten en de vrijwiligers werd gewaardeerd blijkt wel uit de rondedansjes en d polonaises die tijdens het optrede werden gedaan. Ook werd er flink meegezongen en op de maat van de muziek in de handen geklapt. Als slot van het optreden omstreeks half elf kon een toegift dan ook niet ontbreken.

Het vakantieschip is een rolstoeltoegankelijk schip en biedt een unieke kans om met het schip op vakantie te gaan speciaal ingericht voor gasten die in een rolstoel zitten of gebruik maken van een rollator, zo meldt de website van de PWA.  Aan boord zijn vrijwilligers aanwezig die zorgen dat het aan niets ontbreekt. Ontbijt, lunch, diner en de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Dus er kan een week lang worden genoten van een all-inclusive arrangement.